Un smecheras de la "2 si-un sfert" isi parcheaza masina direct pe trotuar langa ipj maramures

Nesimtirea unor intrece orice limita. Acest lucru este valabil chiar si pentru un ofiter din cadrul fostului serviciu intern cunoscut de toti sub numele de "Doi si-un sfert"! Un cititor al nostru a surprins imagini foto pe care ni le-a trimis.

Cum municipiul Baia Mare nu are inca un serviciu care sa se ocupe cu ridicarea autoturismelor parcate ilegal, unii isi permit chiar orice. Este si cazul unui politist care isi petrece o mare parte din timp prin sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

"Daca domnia sa se ocupa cu culegerea de informatii despre angajatii Politiei Maramures, are impresia ca isi poate abandona autoturismul oriunde apuca.

Masina inmatriculata in Cehia este lasata zi de zi vis-a-vis de sediul IPJ Maramures, pe trotuar, chiar sub indicatorul care interzice acest lucru. Din cate stiu eu are vreo 60 de amenzi primite de la Politia Locala Baia Mare. Credeti ca le-a platit? Sunt sigur ca nu. Stie toata lumea ca politistul de la Doi si-n Sfert conducea masina aceea de mai bine de un an de zile. Inca nu a avut timp probabil sa o inmatriculeze in Romania. Are oare platite taxele si asigurarile pentru acea masina?" este mesajul primit de la cititorul nostru.

Vom reveni cu un punct de vedere referitor la acest subiect, atat din partea IPJ Maramures, cat si din partea Politiei Locale Baia Mare.

Politistii rutieri si reprezentantii registrului auto roman actioneaza pentru reducerea riscului rutier
Citeste
AtenTie! nu depuneti bani in conturile unor persoane necunoscute atunci cand doriti sa va angajati!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.