Un sighetean a ademenit o fetita de 11 ani si i-a trimis poze cu tenta sexuala

Un barbat din Sighetul Marmatiei a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru racolarea minorilor in scopuri sexuale, dupa ce a ademenit o fetita de 11 ani in discutii obscene si a invitat-o la o intalnire unde a avut a incercat sa intretina cu ea raporturi sexuale anale.
Decizia, pronuntata in vara acestui an de Judecatoria Sighetul Marmatiei, nu este insa definitiva.
Faptele pentru care barbatul in varsta de 11 ani, sa se intalneasca in scopul intretinerii de relatii/raporturi sexuale, folosind anterior si repetat in acest scop, comunicarea pe platforma Facebook, trimitand imagini explicite cuprinzand organele sale sexuale, imagini sugestive pentru pozitii pentru practicarea raporturilor sexuale, dialog cu tenta vadit concupiscenta, cu sugerarea explicita directa sau indirecta a posibilitatii practicarii de raporturi sexuale intre inculpat si partea civila" se mai arata in considerentele deciziei instantei de fond.

Instanta a solicitat un raport psihodiagnostic din care a rezultat ca faptele barbatului au afectat-o psihic pe copila si a audiat martorii indicati in rechizitoriu, printre care si matusa fetei, cu care barbatul s-a aflat intr-o relatie, in 2015.
"Martora M. D. A. declara ca in imaginea cu un penis este chiar penisul inculpatului, acesta fiindu-i cunoscut martorei intrucat a avut o relatie cu acesta si a intretinut cu el raporturi sexuale diverse, aspect care intareste instantei convingerea ca inculpatul a efectuat aceste comunicari strict in scopul de a o convinge pe minora parte civila sa vina sa se intalneasca cu el spre a comite un act sexual ori a avea un raport sexual, pentru intrunirea elementului material al laturii obiective al infractiunii, fiind suficienta chiar si doar intentia comiterii unui act de natura sexuala altul decat cel descris in cuprinsul art. 220 c. penal, cum ar fi de exemplu, atingerea chiar si non violenta a trupului partii civile cu penisul inculpatului", se mai arata in considerentele deciziei citate.

Preluare Adevarul.ro

Interrail Global Pass: premiu la concursul de fotografie Ziua Libertatii de Miscare 2019
Citeste
Scandal in USR. Alegerile interne ar fi fost fraudate!
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.