Un roman din negresti-oas, ucis de politistii indonezieni! versiunea oficialilor

9 noiembrie, Jakarta, Indonezia. Politia indoneziana intervine, in forta, pentru a prinde doi infractori urmariti pentru furt din ATM-uri prin metoda skimming, potrivit cancan.ro.

Totul se sfarseste tragic pentru unul dintre cei vizati, iar misiunea politistilor se transforma intr-o interventie mult mai complicata decat parea la o prima vedere. Presa indoneziana transmite informatii din care reiese ca politistii au actionat conform legilor in vigoare in statul indonezian, iar subiectul "Skimming – ATM" este readus in atentia opiniei publice.

Cancan.ro, site-ul nr. 1 din Romania, va prezinta – in exclusivitate – informatii extraordinare despre acest nefericit incident in timpul caruia politistii au fost nevoiti sa deschida focul, cu atat mai mult cu cat cei doi barbati vizati de oamenii legii erau romani si, totodata, cere Ministerului de Externe sa se implice pentru a face lumina in acest caz socant.

O zi absolut normala in Jakarta, insa doar in aparenta. Dupa ce au fost inregistrate 17 plangeri ale unor clienti care s-au trezit, peste noapte, cu conturile golite, politistii au "intrat pe fir" si, in urma cercetarilor, au reusit sa identifice doi barbati specializati in "spalare de bani" prin cunoscuta metoda "skimming".

Este alcatuita o echipa de interventie rapida, iar lucrurile se precipita. Cei doi barbati filati in ultimele doua luni sunt surprinsi chiar in dreptul unui ATM, iar politistii ii aresteaza. Incepand din acest moment, scenariul porneste in doua directii. Prima este varianta oficiala a politiei indoneziene, iar cea de-a doua relatarea unui apropiat al celui care a supravietuit. Politistii indonezieni sunt acuzati ca – in timpul arestarii – au folosit armamentul din dotare fara sa fi fost provocati.

Sursa cancan.ro

Somcuta se distanteaza la 6 puncte, Barsana pierde acasa
Citeste
Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a primit o palarie maramureseana
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.