Un roman a intrat intr-o biserica din Italia, de Boboteaza, strigand "Allah Akbar"

A BAGAT SPAIMA-N OAMENI  Clipe de groaza la slujba de Boboteaza, oficiata la o biserica catolica din Italia. Un roman a starnit panica in randul credinciosilor, dupa ce a intrat in lacasul de cult si a strigat "Allah Akbar". Speriati, oamenii au crezut ca au de-a face cu un terorist si au alertat Politia. Carabinierii l-au ridicat pe barbat care era beat crita.

Incidentul a avut loc, duminica, la biserica catolica din localitatea italiana Alba Adriatica, in timpul slujbei de Boboteaza. Un roman a intrat in lacasul de cult si a strigat "Allah Akbar" .

De indata ce au auzit expresia folosita de extremistii islamici, cei aproape 50 de credinciosi au crezut ca e vorba despre un terorist si au sunat speriati la Politie. Carabinierii au fost imediat la fata locului si l-au saltat pe barbat. Anchetatorii au precizat ca este vorba despre un roman de 41 de ani care era beat. Preotul, care oficia slujba, l-ar cunoaste pe barbat care nu are rezidenta fixa in Italia, noteaza publicatia Riviera Oggi, citata de rotalianul.
Romanul a fost transportat la spital unde va fi supus mai multor investigatii.

Sursa: Libertatea

Handbal masculin. Minaur Baia Mare pleaca in turneu de pregatire in Cehia
Citeste
Grigore Lese, invitat la Satu Mare. Intrarea este libera
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.