Un roman a intrat intr-o biserica din Italia, de Boboteaza, strigand "Allah Akbar"

Adaugat in categoria INTERNATIONAL
un-roman-a-intrat-intr-o-biserica-din-italia-de-boboteaza-strigand-allah-akbar.jpg

A BAGAT SPAIMA-N OAMENI  Clipe de groaza la slujba de Boboteaza, oficiata la o biserica catolica din Italia. Un roman a starnit panica in randul credinciosilor, dupa ce a intrat in lacasul de cult si a strigat "Allah Akbar". Speriati, oamenii au crezut ca au de-a face cu un terorist si au alertat Politia. Carabinierii l-au ridicat pe barbat care era beat crita.

Incidentul a avut loc, duminica, la biserica catolica din localitatea italiana Alba Adriatica, in timpul slujbei de Boboteaza. Un roman a intrat in lacasul de cult si a strigat "Allah Akbar" .

De indata ce au auzit expresia folosita de extremistii islamici, cei aproape 50 de credinciosi au crezut ca e vorba despre un terorist si au sunat speriati la Politie. Carabinierii au fost imediat la fata locului si l-au saltat pe barbat. Anchetatorii au precizat ca este vorba despre un roman de 41 de ani care era beat. Preotul, care oficia slujba, l-ar cunoaste pe barbat care nu are rezidenta fixa in Italia, noteaza publicatia Riviera Oggi, citata de rotalianul.
Romanul a fost transportat la spital unde va fi supus mai multor investigatii.

Sursa: Libertatea

Handbal masculin. Minaur Baia Mare pleaca in turneu de pregatire in Cehia
Citeste
grigore-lese-invitat-la-satu-mare-intrarea-este-libera.jpg
Grigore Lese, invitat la Satu Mare. Intrarea este libera
Citeste