Un portughez indragostit de Romania isi ofera serviciile profesionale baimarenilor, in domeniul instalatiilor sanitare si termice

INSTALATOR BAIA MARE   Toata lumea stie ca romanii pleaca in cautarea unui trai mai bun in strainatate. Este o realitate, insa mai sunt si straini care, desi aveau un nivel al calitatii vietii mult mai ridicat in tara lor, au venit in Romania. Este si cazul portughezului Osvaldo Vicente care, dupa prima intalnire cu tara noastra, a decis ca e un loc unde ar putea sa continue sa isi cladeasca viitorul alaturi de familia lui.

Nu a fost chiar o intamplare ca Osvaldo a ajuns in Romania. Sotia lui, Monica, este romanca, din Baia Mare si, desi si-a petrecut jumatate din viata in Portugalia, intr-un frumos orasel de la malul oceanului, Faro, nu a putut uita de tara natala. Dorul ei de casa i-a adus pe cei doi in urma cu un an in Romania, in concediu. Atunci s-a si nascut ideea sa se stabileasca aici, in pofida faptului ca in Portugalia aveau deja o viata implinita. Osvaldo recunoaste ca nu i-a fost atat de greu sa se acomodeze aici, cum s-ar crede.

S-a indragostit de Romania, de frumusetea vietii de la poalele Muntilor Maramuresului, chiar daca s-a nascut si si-a petrecut mare parte din viata la malul oceanului. Cei doi au venit cu inima deschisa in tara, convinsi ca oamenii care nu se tem de munca pot sa reuseasca oriunde. Au doi copii care s-au acomodat si ei la viata din Romania, chiar daca schimbarea a fost una mare. Osvaldo are 46 de ani si este instalator profesionist de meserie. Avea firma lui in Portugalia si, desi toti prietenii le spuneau ca le va fi greu, a ales sa isi deschida propria firma si in Romania.

"Sunt instalator de aproape 30 de ani, am calificari si specializari in acest sens si sunt pasionat de tot ce tine de domeniul meu de activitate. Sunt la zi cu toate noutatile din domeniu. Sunt usor perfectionist, ceea ce in meseria mea este un criteriu important, cred eu. Cred cu tarie ca oamenii care se pricep la meseria lor si nu se tem sa munceasca pot sa reuseasca oriunde. Initial am venit aici in concediu cu sotia mea si copiii, in vizita la parintii ei. Noi duceam o viata mai mult decat decenta in Portugalia, insa de dragul ei am acceptat sa venim in Romania. Nu este cel mai usor pas, insa nu e nici atat de greu cum ar putea unii sa creada. Invat pe zi ce trece limba romana, iar sotia mea ma ajuta deocamdata in dialogul cu clientii, pentru a ne asigura ca nu exista erori de comunicare", marturiseste portughezul.

S-au lovit la inceput, cand au pornit pe la institutiile statului sa rezolve documentatiile necesare pentru deschiderea firmei de instalatii si montaj, de celebra birocratie romaneasca. Nu s-au lasat si dupa ce au tradus, intocmit, depus si plimbat cu acte peste tot, au reusit. De curand au contractat primele lucrari si sunt deja apreciati pentru calitatea, seriozitatea si promptitudinea de care dau dovada.

"Vin dintr-un mediu in care se pune foarte mare accent pe calitate si pe seriozitate. La noi, nu prea exista sa te bagi intr-un domeniu pe care nu il cunosti, sa prestezi lucrari fara sa ai cunostinte sau pricepere. Am vazut ca aici lucrurile stau putin diferit si, fara sa imi doresc sa jignesc pe cineva, la primele lucrari unde am fost solicitat a fost defapt nevoie sa corectez eu ce a facut un mester inaintea mea. Eu am invatat multi ani si am facut mai multe specializari ca sa imi permit sa garantez oamenilor ca le voi executa o lucrare de calitate", spune Osvaldo Vicente.

Daca aveti nevoie de un meserias bun, apelati cu incredere la Osvaldo Vicente

"Osvaldo Fix" este porecla pe care si-a castigat-o portughezul in scurt timp dupa venirea sa in Baia Mare. Cei care l-au chemat sa le instaleze aparate de aer conditionat, sa le repare diverse probleme aparute la instalatiile sanitare si altele, sunt placut surprinsi de calitatea lucrarilor efectuate. Firma sa ofera asistenta si montaj in mai multe domenii: instalatii sanitare, instalatii termice, panouri solare, aer conditionat si alte tipuri de lucrari. Daca aveti nevoie de un meserias bun, va recomandam sa apelati cu incredere la Osvaldo Vicente, pe care il gasiti la urmatoarele numere de telefon:

 

Telefon: 0749 883 826

 

Whatsapp: 0749 883 826

 

E-mail: [email protected]

 

In galeria foto de mai jos, va invitam sa vizionati o parte din lucrarile efectuate de Osvaldo Vicente.

 

ActualMM

Ziua Nationala a Crucii Rosii va fi marcata in Baia Mare prin activitati sportive, prezentari de prim ajutor si jocuri pentru copii
Citeste
Tir cuprins de flacari in judetul Satu Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.