Un poliTist pensionar de la rutierA bAtut In stradA de un Sofer cAruia Ii fAcuse dosar penal

Caz socant astazi, ziua in amiaza mare, la Sighetu Marmatiei. Un barbat, fost politist la Biroul Rutier Sighetu Marmatiei, actualmente pensionar, a fost batut mar ziua in amiaza mare pe o strada din municipiul de pe malul Tisei.

Conform informatiilor noastre agresorul, un barbat in varsta de aproximativ 40-45 ani, l-a recunoscut pe Moroz, politist de la Rutiera – pensionar, in fata la localul Davids din Sighetu Marmatiei.

Fara sa stea mult pe ganduri agresorul l-a lovit din senin cu pumnii in fata si stomac. Martorii sustin ca agresorul striga in gura mare ca ar fi venit momentul sa ii "plateasca" pentru dosarul penal care i l-ar fi intocmit dupa ce politistul l-ar fi oprit in trafic iar soferul a refuzat sa ii fie recoltate probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

Mai multi martori au sarit in ajutorul politistului pensionar si au sunat la 112. Imediat la fata locului au sosit mai multe echipaje ale politiei Sighet, ale Jandarmeriei Sighet, dar si un echipaj SMURD. Paramedicii l-au preluat pe politistul rutier pensionar si l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei pentru a primit ingrijrii medicale de specialitate.

Pe de alta parte politistii l-au retinut pe suspect si l-au dus la audieri.

Vom reveni cu informatii oficiale

Au luat doar o parte din gunoiul care trona in containerele de pe strada garii din baia mare
Citeste
Razvan Burleanu, invitat de presedintele fotbalului asiatic la competitia continentala din Emiratele Arabe Unite
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.