Un politist a fost lovit in plin de un autoturism

Un incident grav s-a produs in Vadu Izei, miercuri 21 august. Un politist de la Rutiera s-a ales cu ambele picioare rupte si cu un traumatism cranian, dupa ce a a fost lovit in plin de un autoturism.

Initial un echipaj de politie a oprit o masina in trafic, exact in locul in care acum doua luni o politista s-a rasturnat cu masina.

In timp ce unul dintre politisti verifica actele soferului, cele de-al doilea politist din cadrul echipajului aflat in misiune a facut semnele regulamentare pentru a opri o alta masina aflata in trafic.

Soferul atentionat nu a oprit si, mai mult, l-a lovit din plin pe politist. Acesta s-a ales cu rani grave si a primit ingrijiri din partea echipajului unei ambulante sosite la fata locului, fiind ulterior transportat la Spitalul Judetean Baia Mare.

Soferul vinovat a fost retinut de un alt echipaj de politie.

De precizat ca politistul in varsta de 44 ani este de loc din Moisei si are o experienta in politie de 22 de ani.

IPJ Maramures transmite: "In aceasta dimineata, cu prilejul unei actiuni pentru combaterea infractiunilor pe linie rutiera, organizata de politistii Serviciului Rutier, un echipaj de politie a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteza peste limita legala admisa, pe D.N.18, la intrarea in comuna Vadu Izei.

Soferul masinii si-a continuat deplasarea, acrosandu-l pe unul dintre politisti, insa la scurt timp a fost identificat in persoana unui barbat de 38 de ani, domiciliat in Berbesti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0.17 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In urma leziunilor suferite, politistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmatiei pentru ingrijiri medicale.

Soferul a fost condus la sediul politiei pentru audieri. Cercetarile continua, urmand ca in functie de cele constatate sa fie propuse masuri legale".

Bacalaureat 2019, sesiunea de toamna. Examenul a inceput cu proba scrisa la limba romana
Citeste
Politist grav ranit dupa ce a fost lovit in plin de un sofer teribilist
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.