Un pieton a fost spulberat in timp ce traversa regulamentar strada

Tragedie in aceasta seara pe raza localitatii Tisa. Din primele informatii se pare ca un pieton care se angajase in traversarea regulamentara a strazii a fost surprins si accidentat mortal de un autovehicul.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Sighet. Din pacate acestia nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva pe pieton.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz. Conform acestora cauza principala ar fi viteza neadaptata la conditiile de drum. Conducatorul auto, un barbat in varsta de 38 ani, din Rona de Jos, nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului.

Actualizare IPJ Maramures

In aceasta dupa-amiaza, pe DN18 in localitatea Tisa, a avut loc un accident de circulatie soldat cu decesul unei persoane. Este vorba despre un barbat de 50 de ani din localitate, care a fost surprins si accidentat mortal de un auto, pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzator.

Conducatorul auto, un barbat de 38 de ani din Rona de Jos, a fost testat de politisti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. La finalul cercetarilor, vor fi dispuse masurile legale.

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a ajuns din nou dupa gratii
Citeste
Luna decembrie, mai calda decat in mod normal. Meteorologii ne anunta ce ne asteapta la iarna
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.