Un pacient a ucis 4 oameni si a ranit alti 9 cu un stativ pentru perfuzii

Patru oameni au fost ucisi la Spitalul Sapoca, din Buzau, in mai putin de un minut. Alti 3 oameni sunt in coma, dupa un atac dement cu un stativ pentru perfuzii.

Criminalul de la spitalul Sapoca a ucis patru oameni cu un stativ pentru perfuzii. El a intrat in doua saloane si a lasat in urma lui un adevarat masacru. Sunt alti noua oameni raniti, trei in coma.

Viorica Mihalascu, a explicat la Antena 3 felul in care s-a produs macelul: "In jurul orei 3.30, int-run episod psihotic acut, unul dintre pacienti si-a agresat colegii de salon si pacientele din alt salon. 13 victime, trei decedati la noi in spital, a patra la spital la Buzpu. Trei pacienti cu traumatisme cranio cerebrale majore.

Pacientul despre care vorbim era internat intr-un salon cu regim de supraveghere normal. Simptomele nu prevesteau nenorocirea care urma sa se intample. Nu era intr-un sector cu supraveghere speciala.

Totul s-a petrecut in mai putin de un minut. In pavilion erau 7 asistente medicale, 3 infirmiere si doi muncitori supraveghere pacienti periculosi. Personalul medical nu a apucat sa intervina."

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat patru pacienti si i-a ranit grav pe altii, dupa ce a intrat in doua saloane cu un stativ de perfuzie si i-a lovit in cap. Loviturile au fost atat de puternice incat le-ar fi zdrobit capetele.

Sursa: Observator Antena 1.ro.

Un barbat a cazut dintr-o caruta intr-o rapa pe valea vaserului
Citeste
Preliminarii Eurobasket
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.