Un motociclist ceh a cazut intr-o prapastie de 60 de metri

ACCIDENT GRAV IN MARAMURES  Misiune de salvare contracronometru a salvamontistilor maramureseni. Acestia au fost anuntati de faptul ca un barbat de nationalitate ceha, motociclist, a cazut cu motocicleta intr-o prapastie de 60 de metri.

Se pare ca barbatul parcurgea un traseu de off road cu motocicleta cand s-a intamplat totul.

A fost solicitat si un elicopter cu un echipaj de prim ajutor. Echipajul de pe elicopter a fost lasat in zona mentionata. La actiune participa si o echipa de vanatori, avand in vedere ca in zona ar da tarcoale o haita de lupi. Potrivit Vasile Dale, prapastia ar fi in zona Sugau.

 

ACTUALIZARE:

Dupa o interventie de cateva ore, la ora 1:00 noaptea motociclistul ceh a fost preluat de catre echipajele de salvare si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Interventia a fost una dificila cu cat locul in care a cazut barbatul era greu accesibil.

Se pare ca acesta se deplasa cu un grup de motociclisti la momentul accidentului. Dintre toti, barbatul era singurul care nu purtase casca de protectie. In urma cazaturii, acesta s-a ales cu multiple traumatisme la nivel cranian si toracal. Echipajul SMURD, alaturi de salvamontisti au reusit sa il stabilizeze si sa il bage in ambulanta pentru a fi transportat cat mai repede la spital.

 

ActualMM

Interventie de urgenta a salvamontistilor, in zona Sugau
Citeste
Seara Erasmus organizata de LSPV
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.