Un motociclist a fost lovit de o masina

Un accident de circulatie a avut loc astazi dimineata in zona Targului Auto de la Satu Nou de Jos.

Conform informatiilor furnizate de Ioana Catana din cadrul Serviciului de Ambulanta al Judetului Maramures a explicat faptul ca motociclistul a fost preluat imediat de o ambulanta de transport aflata in trecere si predat, ulterior, unui echipaj de prim ajutor SMURD.

Martorii spun ca barbatul a fost ranit usor, insa ramane, in continuare, valabila speta. In fiecare duminica, in zona targului auto, se parcheaza pe ambele sensuri de circulatie. Ca urmare, vizibilitatea este vizibil redusa.

Mai mult decat atat, se circula greoi ca urmare a ingustarii firului de circulatie. Imediat cu accidentul, traficul rutier a fost, evident, si mai ingreunat.

Accid rutier la Tg Auto BM, intre un motociclist si un autovehicul. Motociclistul a fost imediat preluat de o ambulanta de transp. aflata in trecere si predat unui echipaj EPA SMURD.

"Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 182B, la intersectia cu aleea care duce la parcarea catre targul auto. Un baimarean in varsta de 60 de ani conducea un autoturism dinspre Baia Mare catre Sacalaseni. Ajuns la intersectia cu aleea respectiva, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist, un baimarean in varsta de 42 de ani, care circula din sens opus.

Pentru a evita coliziunea cu autoturismul, motociclistul a franat, a pierdut, insa, controlul directiei si s-a lovit de partea din fata a autoturismului, dupa care a cazut pe carosabil. Cei doi au fost testati cu aparatul etilotest. In ambele cazuri, rezultatul a fost negativ. Motociclistul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Metes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Foto – Cristian Osan, Paul Botiz

Miliarde de conturi false sterse de Facebook! Milioane de postari care incitau la ura, inlaturate de pe reteaua de socializare
Citeste
Un sofer si-a "parcat" masina in sant la intrare in satulung
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.