Un mort si un ranit in urma ciocnirii dintre o masina de teren si un autocamion inmatriculat in maramures

Un accident mortal s-a petrecut in jurul orei 14.20 pe DN 1C, intre localitatile Turulung si Draguseni. Potrivit primelor informatii obtinute de PresaSM, se pare ca este vorba de o coliziune intre o masina de teren si un autocamion.

Soferul masinii de teren a decedat, iar o alta victima este in stare grava. Ambele masini au ajuns in santul de pe marginea drumului.

Potrivit informatiilor PresaSM, persoana decedata este un barbat, in varsta de circa 45 de ani, care efectua lucrari de intretinere a acostamentului drumului national. Se pare ca acesta a iesit din masina, moment in care soferul autocamionului inmatriculat in Maramures a incercat sa il evite, dar nu a reusit.

Barbatul a murit pe loc. O alta persoana care efectua lucrari a fost ranita, fiind preluata de un echipaj medical de prim-ajutor.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Satu Mare. Nu s-au impus manevre de descarcerare, ambele victime fiind in afara autovehiculelor la sosirea pompierilor. O persoana a fost preluata de catre echipajul medical SMURD TIM cu policontuzii, dar constienta. Cea de-a doua a fost gasita cu leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul.

Politistii se afla la fata locului si desfasoara primele cercetari. Traficul rutier in zona este blocat total.

Important pentru soferii care tranziteaza comuna Moisei! Se fac lucrari de asfaltare a stratului de uzura a DN 18
Citeste
Accident mortal in judetul Satu Mare, cu implicarea unui camion inmatriculat in Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.