Un mort si trei raniti, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp electric din beton de pe marginea drumului

In seara zilei de duminica, la ora 22:10 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier in localitatea Craidorolt din judetul Satu Mare. In accidentul produs prin coliziunea unui autoturism cu un stalp electric din beton de pe marginea drumului, au fost implicate patru persoane, o familie: o fetita de 8 ani, mama, tatal si o matusa.

La fata locului s-au deplasat de urgenta pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Carei cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere, o ambulanta SMURD, respectiv o ambulanta SMURD TIM si doua ambulante SAJ de la Satu Mare. Ajuns la locul accidentului, primul echipaj SMURD, simtind miros de combustibil a procedat si la deconectarea bornelor bateriei, pentru preintimpinarea producerii unui incendiu.

Pentru o persoana de sex feminin, in varsta de 65 de ani, s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar dupa ce a fost extrasa din autoturism a fost predata echipajului medical SMURD-TIM, care a inceput manevrele de resuscitare, insa din nefericire aceasta nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

A doua victima, tot de sex feminin , care in urma impactului a fost proiectata in afara autoturismului, a fost gasita in stare grava. Acesteia i s-au acordat primele ingrijiri medicale la fata locului, de catre un echipaj SAJ si a fost transportata la UPU Satu Mare.

Celorlalte doua victime, soferul si fetita, care au fost gasite cu diferite contuzii si traumatisme, li s-au acordat primele ingrijiri medicale la fata locului, ulterior fiind transportate tot la UPU Satu Mare.

Prognoza meteo! Cum va fi vremea in toata tara
Citeste
Un octogenar se afla din nou in greva foamei, nemultumit de legea fondului funciar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.