Un mort si patru incarcerati dupa un impact frontal intre doua masini

ACCIDENT PE DN 18B   Un accident de circulatie grav a avut loc in urma cu putin timp in Maramures, pe Drumul National 18 B.

Potrivit primelor informatii, in acest moment intervin  la fata locului mai multe echipaje de pompieri si salvatori SMURD.

Traficul in zona este blocat. Vom reveni cu amanunte.

 

Actualizare:

Doua autoturisme s-au ciocnit frontal la iesirea din localitatea Grosi spre Dumbravita. In urma accidentului, doua persoane au ramas incarcerate. Un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Maramures actioneaza pentru scoaterea victimelor dintre fiare.

Actualizare 2:

Din pacate, potrivit ultimelor informatii, se pare ca una dintre victimele accidentului a decedat. Alte patru persoane au ramas incarcerate intre fiarele distorsionate ale autoturismelor.

Actualizare 3:

In accident au fost implicate doua autoturisme marca Audi, respectiv Seat. Martori de la fata locului au declarat ca unul dintre soferii implicati si cel care ar fi provocat accidentul rutier a consumat bauturi alcoolice inainte sa urce la volan. De asemenea, unii martori spun ca ar fi vorba despre doi morti.

Actualizare 4:

"In legatura cu accidentul de circulatie produs azi pe DN18B, primele verificari efectuate de politisti au relevat ca un baimarean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe directia Grosi-Dumbravita, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un barbat de 46 de ani din comuna Suciu de Sus.

In urma impactului, un pasager de 61 de ani din autoturismul condus de barbatul din Suciu de Sus a decedat. Ambii soferi precum si o fetita de 13 ani au suferit leziuni corporale si au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Soferul din Baia Mare a refuzat atat testarea cu aparatul etilotest cat si recoltarea de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul", arata reprezentantii IPJ Maramures.

ActualMM

 

Credit foto: Facebook/ Dora Micle/ Mihes Mihaita/ Andrei Pop

Video: VasileDale.ro

Vezi cum vor circula autobuzele si troleibuzele de sarbatori
Citeste
BULETIN RUTIER 22 DECEMBRIE  – Ninsori prognozate in Maramures. Vezi starea vremii si a drumurilor
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.