Un militar care a asigurat paza la Palatul Justitiei, dignosticat pozitiv cu SARS-Cov2

In data de 20.10.2020, conducerea Tribunalului Maramures a fost notificata telefonic cu privire la faptul ca un militar care a asigurat paza la Palatul Justitiei in zona de acces a personalului, in data de 15.10.2020, a fost diagnosticat pozitiv cu virusul SARS-Cov2.

In acest context, s-a dispus dezinfectarea sediului prin intermediul unei firme specializate, actiunea urmand a fi realizata la ora 16.00.

De asemenea, au fost dispuse toate masurile necesare in vederea continuarii activitatii in conditii de siguranta, conducerea instantei fiind in contact permanent cu Directia de Sanatate Publica Maramures.

“Reiteram importanta respectarii regulilor de igiena personala, a masurilor de distantare sociala, obligativitatea purtarii mastii in sediile instantelor din raza Tribunalului Maramures si recomandam participantilor la procedurile judiciare sa evite prezenta fizica in instante, in masura in care aceasta nu este absolut necesara, respectiv ca studiul dosarelor sa fie efectuat prin accesarea aplicatiei Info Dosar creata de Curtea de Apel Cluj, iar comunicarea inscrisurilor necesare solutionarii cauzelor aflate pe rol sa fie efectuata prin email/fax”, anunta reprezentantii tribunalului.

Articolul Un militar care a asigurat paza la Palatul Justitiei, dignosticat pozitiv cu SARS-Cov2 apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Coronavirus, 20 octombrie 2020: S-a ajuns la 150 decese in Maramures (inca 4)! In judet, in total, 3.168 cazuri de la inceput (79 noi). In tara, 3.400 infectari intr-o zi
Citeste
SCENARIU ROSU – Inca doi elevi, dar si doi profesori infectati cu COVID-19 la scoala “Lucian Blaga” din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.