Un medic ginecolog beat crita a intrat cu masina intr-un grup de nuntasi din baia mare

Un accident rutier s-a petrecut in seara zilei de sambata, in Baia Mare, pe strada Victoriei.

Potrivit primelor informatii, Un medic ginecolog aflat la volanul unui Audi, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un grup de nuntasi aflati pe trotuar.

Se pare ca sunt mai multi raniti, doi dintre ei fiind preluati de echipajul SMURD. Apoi, Audi-ul a fost proiectat intr-un Hynday inmatriculat in judetul Satu Mare. Masina era a socrului mic de la nunta din zona.

Si politia se afla la locul accidentului, soferul urmand sa fie testat pentru a se stabili daca a consumat alcool inainte de a se urca la volan.

ACTUALIZARE 1

Conform surselor noastre se pare ca la volan medicul ginecolog Radu Roman de la Spitalul Privat Euromedica Baia Mare. Se pare ca ar fi si consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

ACTUALIZARE 2

Conform informatiilor oficiale se pare ca etilotestul a indicat rezultatul de 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat. Medicul ginecolog a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui politistii au intocmit dosar de urmarire penala sub aspectul comiterii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

ACTUALIZARE 3

"Un sofer in varsta de 51 de ani, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, a incalcat linia continua in timp ce incerca sa efectueze o manevra de depasire a unui alt autoturism. In acel moment, a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens, dupa care a intrat in coliziune cu un alt autoturism parcat, pe care l-a proiectat intr-un gard. Soferul a fost testat si s-a constatat ca avea 0.93 alcool pur in aerul expirat. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea  unui vehicul sub influenta alcoolului", transmite Florina Metes, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ACTUALIZARE 4

Martorii spun ca au alergat efectiv din calea autoturismului scapat de sub control. "Sunt inca in stare de soc. Era rupt, avea viteza foarte mare si se uita in telefon. Eu incercam sa adorm fetita. Cand a sesizat ca e coloana mare la semafor, a pus frana, nu a mai putut controla masina si a tras de volan catre noi, respectiv catre o masina care era parcata pe trotuar. Eu am fugit cu caruciorul, pe un domn l-a lovit in picior, insa foarte putin, iar o doamna a fugit in curtea localului. Cand i s-au cerut explicatii, el arata numai degetul mijlociu. Mi-am vazut moartea cu ochii, si eu, si fetita mea", a scris, pe o retea de socializare, Raluca M.

Familia Gabrielei Ripan, studenta ucisa intr-un cumplit accident la Cluj, cere daune de 1.7 milioane de euro
Citeste
Ginecologul Radu Roman din Baia Mare a intrat cu masina intr-un grup de nuntasi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.