Un maramuresean teribilist a fost la un pas sa provoace un accident mortal. VIDEO incredibil

EXCLUSIV ACTUALMM.RO   Imagini socante ne-au fost trimise de catre un sofer din orasul Buftea, judetul Ilfov. Barbatul a fost la un pas de moarte dupa ce soferul unui bolid marca BMW, inmatriculat in Maramures, a efectuat o depasire riscanta.

Imaginile video au fost surprinse de camera de bord montata in autoturismul care circula regulamentar.

"Era sa ma faca praf …. am avut o stea acolo sus care m-a scapat", ne-a declarat Pop Razvan.

Intreaga scena s-a petrecut pe Drumul European E60, pe raza localitatii Rupea, judetul Brasov. Barbatul vizitase localitatea maramureseana Viseu de Jos si se indrepta spre Bucuresti. Intr-o curba la stanga, unde vizibilitatea era redusa din cauza unei coloane de masini din care faceau parte si camioane, soferul care circula regulamentar a fost la cativa centimetri de dezastru.

Soferul unui autoturism marca BMW, inmatriculat in Maramures, a intrat intr-o depasire riscanta a coloanei de masini, in curba, si a fost cat pe ce sa provoace un accident extrem de grav. Reflexele soferului din Buftea au fost singurele care au reusit sa evite o noua tragedie pe drumurile romanesti. Acesta a reusit sa traga de volan dreapta in ultima secunda si, astfel, impactul a fost evitat.

Cum se intampla cel mai des in astfel de cazuri,, soferul vinovat si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Tanarul ne-a declarat ca a predat imaginile video si Politiei, in speranta ca soferul teribilist sa fie sanctionat inainte de a provoca o tragedie.

 

ActualMM

1 iunie, sarbatorita de copii alaturi de pompieri, politisti si jandarmi
Citeste
A zburat cu masina peste un sens giratoriu de pe bulevardul Independentei
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.