Un maramuresean si-a luat iubita si au vrut sa dispara in lume. Politistii le-au stricat planurile

IUBIRE "INTERZISA"   O iubire adolescentina intre un maramuresean si o bistriteanca a dat mari batai de cap anchetatorilor. Baiatul si-a luat iubita de acasa, fara sa mai dea de stire si familiei cu privire la aspect.

La data de 17 noiembrie, un barbat de 38 de ani, din Dumitra, a sesizat politistii cu privire la faptul ca fiica sa minora, in varsta de 14 ani, a fost urcata intr-o masina de Maramures, impotriva vointei sale, de catre persoane necunoscute.

La scurt timp, in urma masurilor intreprinse, autoturismul in cauza a fost interceptat pe raza municipiului Bistrita, fiind astfel gasita minora de 14 ani. Toti ocupantii au fost legitimati si condusi la sediul Politiei, insa in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca minora a plecat de buna-voie, intrucat are o relatie de prietenie de aproximativ 5 luni, cu unul dintre tineri, despre care parintii ei stiau.

"In cauza a fost inregistrat dosar penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala prin Parchetul de pe langa Judecatoria Nasaud", a concluzionat Crina Sirb, purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita-Nasaud.

 

Sursa: VasileDale.ro

Campanie antiviolenta in scolile din Baia Mare si Tauti. Politistii au discutat cu peste 250 de elevi
Citeste
Sporturile electronice, o pasiune de viitor
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.