Un maramuresean si-a distrus masina pentru a nu lovi in plin o masina ce voia sa depaseasaca neregulamentar

Un accident de circulatie a avut loc luni la iesire din Dej spre Cluj-Napoca. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar soferul s-a ales cu o paguba destul de insemnata.

Soferul unui autoturism a intrat in depasirea unei coloane de masini, pe linie continua, moment in care din sens opus s-a apropiat o masina condusa regulamentar de un alt sofer, un barbat de 30 de ani din Targu Lapus.

Cel din urma, a evitat la limita impactul cu masina aflata in depasire, insa a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un podet. In urma impactului, soferul a fost ranit, iar masina serios avariata, scrie Gherleanul.ro.

Cu toate acestea, soferul vinovat, cel care a efectuat depasirea pe linia continua, si-a continuat drumul linistit.

Imaginile video cu momentul respectiv au fost publicate pe Facebook, iar soferul ranit a depus plangere la Politie. Urmeaza ca oamenii legii sa il gaseasca pe cel care a produs accidentul rutier.

Pe IMAGINILE VIDEO surprinse de o camera de bord se poate observa cum soferul masinii de Maramures evita in ultima clipa impactul cu autoturismul conducatorului auto care intrase in depasire pe linia continua.

Au inchis linia ferata!!! trenuri inzapezite si anulate in maramures
Citeste
Accident pe dn1c in zona dealul dura din cauza derdelusului de pe sosea
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.