Un maramuresean implicat intr-un carambol cu patru masini pe dn19

Azi, la ora 14.40, pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Carei au fost solicitati sa intervina pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism.

Anuntati initial ca ar fi vorba de un accident rutier produs in urma coliziunii dintre doua autoturisme, la iesirea din municipiul Carei spre Ianculesti, la eveniment s-au deplasat trei echipaje cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere si o ambulanta SMURD. Ajunsi la fata locului, s-a constatat ca in accident au fost implicate patru autoturisme, dintre care trei erau iesite in afara carosabilului. Fortele au fost suplimentare cu inca doua ambulante apartinand SAJ.

In urma acestui accident au rezultat 3 victime: un tanar de 19 ani incarcerat, pentru a carui extragere s-au folosit accesoriile si procedurile specifice de descarcerare si alte doua persoane, care au suferit diferite traumatisme.

Celor trei, aflati in stare de constienta si cooperanti, li s-au acordat primele ingrijiri medicale la fata locului, dupa care au fost transportati la spital.

Conform colegilor de la PresaSM.ro accidentul s-ar fi produs dupa ce soferul autoturismului Dacia Logan inmatriculat in judetul Maramures a incercat sa faca un viraj la stanga, fara sa se asigure. Soferul unui autoturism BMW a intrat in depasirea legala a unui autobuz, iar ulterior a rezultat coliziunea dintre Dacia si BMW.

Mai mult, soferita unui autoturism marca Hyunday a oprit de urgenta, pentru a nu intra in coliziune cu alte masini, iar soferul unui alt autoturism aflat in spate, nu a pastrat distanta regulamentara, intrand in coliziune.

Autoturismul Dacia Logan s-a oprit in gardul unui atelier auto, iar BMW-ul s-a oprit intr-un cap de pod. Un autoturism Hyundai a ajuns direct in sant.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele acestui grav accident rutier. Niciunul dintre soferi nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Foto: ISU SATU MARE

Trei amenzi = 30.000 lei, c-asa-i in comert
Citeste
O casa a ars ca o torta la borsa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.