Un maramuresean fara permis a provocat un accident beat la volan, conducand o masina cu numerele… altei masini

VAL DE INFRACTIUNI  In noaptea de vineri spre sambata politistii au intervenit pe raza localitatii Preluca Veche pentru solutionarea unui accident rutier cu pagube materiale.

Verificarile efectuate au relevat ca un barbat din localitate, care nu detine permis de conducere, a condus un autovehicul, a pierdut controlul volanului si a acrosat un autoturism parcat regulamentar.

In urma impactului cele doua autoturisme au fost avariate.Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0,92 mg/ l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea verificarile politistilor au relevat ca placutele cu numerele de inmatriculare erau de fapt atribuite unui alt autovehicul, iar autoturismul condus era radiat din circulatie din 2009.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara pemis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, conducerea unui vehicul neinmatriculat si cu numere false de inmatriculare. Barbatul risca acum sa ajunga la inchisoare.

Informatii furnizate de IPJ Maramures

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, are dosare la DNA
Citeste
Beata la volan, o femeie a ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat cu masina pe plafon
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.