Un maramuresean a fost condamnat pentru infractiuni rutiere, alti doi s-au ales cu dosare penale dupa ce s-au urcat bauti la volan

Ieri, 21 octombrie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de catre Judecatoria Baia Mare pe numele unui barbat de 55 de ani din municipiu.
Acesta este condamnat la pedeapsa inchisorii de 2 ani si 10 luni sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul rutier.
Barbatul a fost depus in Penitenciarul Baia Mare.

*****

Tot ieri, 21 octombrie, politistii rutieri au identificat doi barbati care au condus autovehicule in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
In Seini a fost oprit pentru control un autovehicul, la volanul caruia se afla un barbat de 34 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool in aerul expirat.
In Baia Mare politistii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Pasunii din municipiu.
La fata locului au identificat un barbat de 63 de ani, care a condus un scuter, proprietate personala, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a acrosat un autoturism parcat.
Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool in aerul expirat.
Ambii conducatori auto au fost condusi la spital unde le-au fost recoltate probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
In ambele cauze se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Articolul Un maramuresean a fost condamnat pentru infractiuni rutiere, alti doi s-au ales cu dosare penale dupa ce s-au urcat bauti la volan apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Artistul Grigore Lese, surprins in timp ce-i cumpara un pestisor nepoatei sale: „Ma bucur cand ma intalnesc cu ea, ma linistesc” (VIDEO)
Citeste
EVADAREA DIN BAIA MARE – Doi agenti si doi ofiteri sunt cercetati penal
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.