Un maramuresean a accidentat mortal un pieton, apoi s-a izbit violent de gardul unei case

Un accident rutier s-a produs sambata dimineata in jurul orei 8,45 la iesirea din Gherla spre Cluj, pe strada Clujului, in apropiere de Baita.

La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje medicale, pompierii de la SVSU Gherla, de la Detasamentul din Dej si politia.

Din primele informatii, un pieton ar fi fost acrosat de un autovehicul, care s-a izbit de gardul unei case pe marginea drumului. Impactul a fost extrem de violent, iar omul nu a avut nicio sansa.

Martorii spun ca autoturismul implicat in accident este un autoturism marca BMW, inmatriculat in judetul Maramures, si ca decedatul ar fi localnic.

"O autospeciala cu modul de descarcerare a intervenit ca urmare a unui accident rutier ce s-a petrecut in localitatea Baita si in urma caruia un pieton a fost accidentat. Evenimentul a avut loc in jurul orei 8.50, iar pompierii sositi la locul evenimentului au gasit barbatul accidentat, proiectat la peste 20 de metri de la locul accidentului.
Medicul echipajului SAJ, sosit de urgenta la locul evenimentului, a declarat pe loc decesul barbatului de 76 de ani, acesta suferind traume incompatibile cu viata.
Nu au fost alte persoane care sa solicite consult medical ca urmare a acestui accident", transmite ISU Cluj.

"Barbat de 36 ani din Baia Mare a condus un autoturism pe DN 1 C in loc Gherla inspre Dej, ajuns la km 41+950m datorita faptului ca avea alte preocupari a patruns pe sensul opus de mers si a accidentat mortal un pieton de 79 ani care se deplasa regulamentar pe trotuarul aferent sensului de mers Gherla spre Cluj-Napoca", transmite IPJ Cluj.

Beneficiile consumului de urda asupra sanatatii
Citeste
Un tata si-ar fi violat astazi fiica de 17 ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.