Un localnic a infipt cutitul in gatul unui consatean

"Aducem la cunostinta opiniei publice ca prin incheierea penala nr. 54/DL, pronuntata la data de 15.10.2019, in dosarul nr. 1940/100/2019 al Tribunalului Maramures, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 15.10.2019, si pana la data de 13.11.2019, inclusiv, a inculpatului D.B., in varsta de 47 de ani, domiciliat in comuna Bicaz, cercetat pentru tentativa la infractiunea de omor calificat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 7 ani si 6 luni la 12 ani si 6 luni si interzicerea exercitarii unor drepturi.
Pentru a dispune masura arestarii preventive, instanta a retinut ca in cauza exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea ca inculpatul, in data de 13.10.2019, in intervalul 22:30-23:00, in timp ce se afla in incinta unui magazin alimentar/bar situat intr-o localitate din judetul Maramures, fiind in stare de ebrietate, in contextul unor discutii anterioare in contradictoriu cu persoana vatamata, i-a aplicat acesteia in mod intempestiv o lovitura in zona gatului cu un cutit de bucatarie pe care il avea asupra sa, cauzandu-i leziuni care necesita pentru vindecare 25-30 de zile de ingrijiri medicale, in conditiile unei evolutii favorabile, si care i-au pus viata in primejdie. Hotararea Tribunalului Maramures poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare", arata reprezentantii Tribunalului Maramures.

Incidentul a avut loc duminica, in satul apartinator Corni, si ar fi pornit de la o nerespectare a conditiilor unei vanzari-cumparari.


"A fost vorba despre o altercatie intre doua tabere. Am inteles ca ar fi vorba despre o vanzare de cal su caruta. S-a ajuns la reprosuri, pe fondul consumului de alcool. Din cate am aflat, nu s-ar fi achitat contravaloarea bunului cumparat. Atacatorul este recidivist, a mai comis infractiuni, insa, de ceva vreme, se asezase la casa lui, lucra ca si cioban in zona, isi ingrijea de gospodarie, iar eu stiam ca nu consuma alcool, acum nu stiu ce s-a intamplat duminica", a declarat, pentru vasiledale.ro, Flaviu Dorin Mitre, primarul comunei Bicaz.

Si-a baut mintile si libertatea
Citeste
Sicanare in trafic, bd
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.