Un jurnalist satmarean a prins in flagrant un hot in serie

Jurnalistul satmarean Codrut Rebic – corespondentul Antena pe judetul Satu Mare – a reusit sa surprinda in flagrant si sa imobilizeze un hot recidivist. Totul s-a intamplat astazi, in jurul orei 14.00, in Piata Mica din municipiul Satu Mare.

Codrut Rebic a povestit pentru PresaSM ca a vazut cum un tanar iese in fuga dintr-un bar aflat in incinta pietei agroalimentare, urmat de catre angajata localului, care a cerut ajutor, strigand ca individul a furat 150 de lei din "casa".

Aflat la cumparaturi, jurnalistul – posesor al centurii negre la karate – nu a stat pe ganduri, a lasat plasele si a pornit inspre individ. Acesta a devenit agresiv, dar jurnalistul a reusit sa il imobilizeze, iar mai apoi au sarit in ajutorul sau si un politist – aflat in timpul liber, respectiv un angajat de la Apaserv.

Dand dovada de abilitate, jurnalistul a reusit sa il faca pe hot, in varsta de 18 ani, sa recunoasca si alte doua spargeri de magazine din Cartierul Carpati II, in municipiul Satu Mare. Individul a spus ca folosea banii pentru a-i "investi" in jocurile de noroc.

Un echipaj de la Politia Satu Mare a ajuns rapid la fata locului si l-au incatusat pe suspect, dupa care l-au dus la audieri.

Sursa PresaSM.ro

Incendii de vegetatie, ploi torentiale, furtuni puternice si caderi de grindina, in Grecia. MAE a emis o atentionare de calatorie
Citeste
Seara de folk si poezie la Teatrul de Papusi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.