Un jucator de la Minerul Baia Mare a fost cumparat de FCSB! Vezi cati bani intra in conturile baimarenilor

TRANSFER SENZATIONAL   Sorin Serban s-a nascut in data de 17 martie 2000 in Baia Mare si a facut primii pasi in fotbalul de performanta in anul 2007, legitimat fiind la CS Mara 2010 Baia Mare, primul lui antrenor fiind Robert Mezei. Cinci ani mai tarziu, se transfera la Sporting Recea unde a fost antrenat de Danut Sabou. In sezonul 2016-2017, este imprumutat la Viitorul Ulmeni avandu-l ca antrenor pe Dorin Toma, iar din vara anului trecut este jucatorul echipei Minerul Baia Mare, jucand pe postul de fundas stanga. De asemenea, Sorin a fost si component al echipei nationale la mai multe categorii de varsta.
A fost prezent in Baia Mare pentru semnarea documentelor presedintele clubului bucurestean, Valeriu Argaseala. Sorin Serban a semnat un contract valabil pe cinci ani cu FCSB si chiar astazi va pleca spre Bucuresti.

Sorin Serban: "Sunt bucuros ca am facut un pas important in cariera mea si ca am ajuns la cel mai titrat club din Romania. Consider ca sunt pregatit sa fac fata cerintelor Ligii 1 si sunt hotarat sa muncesc mult pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivele. Vreau sa multumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui transfer, iar fostei mele echipe ii tin pumnii sa promoveze in Liga 2. Ii multumesc antrenorului Dorin Toma pentru ca a avut incredere in mine si m-a ajutat sa ajung la acest nivel, sa fac pasul spre Liga 1."

Dorin Toma: "Este un transfer foarte important pentru clubul nostru. Pe de o parte ma bucura ca pleaca la o echipa din Liga 1, dar pe de alta parte imi pare rau, pentru ca era un om de baza si acum va trebui sa-l inlocuim. Mai avem si alti jucatori valorosi in lot si sunt convins ca si altii vor reusi sa ajunga la echipe din prima liga. Sigur, noi de dorim sa avem un lot valoros, sa promovam in Liga a doua, sa se vada ca lucram bine. Lui Sorin ii doresc multa sanatate, bafta la noua sa echipa si sa-si aduca aminte de noi intotdeauna".

 

Sursa: Minaur.ro

Un barbat a suferit multiple arsuri dupa ce a vrut sa faca focul folosind benzina
Citeste
Un maramuresean cu arsuri pe 80% din corp, transportat cu elicopterul
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.