Un elev a ajuns la spital dupa ce a fost facut KO pe strada

IMAGINI SOCANTE IN ALBA  Un elev in varsta de 17 ani, din Ciumbrud, judetul Alba, a ajuns la spital dupa ce a fost lovit violent, cu pumnul in plina figura, de un alt minor, in varsta de 16 ani.

Cu un pumn, agresorul a reusit sa-l trimita pe baiatul de 17 ani direct la pamant, a anuntat ziarulunirea.ro. Imaginile arata cum agresorul se plimba nervos pe trotuar, pana a aparut un cuplu. Fata a iesit in fata, probabil se astepta ca agresorul sa sara la bataie. Acesta a dat-o la o parte si cu o lovitura directa si-a culcat adversarul la pamant, scrie Libertatea.ro.

In zona, care parea un fel de statie de autobuz, se mai aflau si alti tineri, dar nimeni n-a avut curaj sa intervina. Victima a avut nevoie de ajutorul prietenei si a altui tanar pentru a se ridica. Baiatul batut a fost dus initial la spitalul din Aiud, apoi a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, pentru investigatii medicale de specialitate dupa care a revenit la Spitalul Municipal Aiud unde a ramas internat.

"Victima, in varsta de 17 ani este din Ciumbrud, elev la liceul din localitate, iar agresorul are 16 ani, este din Lunca Muresului, fara ocupatie . In urma loviturii baiatul a suferit leziuni in zona fetei. In acest caz s-a deschis ieri un dosar pentru tulburarea ordinii si linistii publice, pentru ca incidentul s-a produs pe strada, iar azi dimineata a fost depusa o plangere, pentru lovire", a declarat Luminita Prodan, purtator de cuvant al IPJ Alba.

 

Sursa info: Libertatea.ro

BAC 2019. Regulile examenului de Bacalaureat si lista obiectelor interzise in salile de examen
Citeste
Rezultate victorioase pentru sportivii de la sectia biatlon a CSS Baia Sprie
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.