Un cunoscut patron din Baia Mare a distrus 5 masini azi-noapte

ACCIDENT IN BAIA MARE  Un eveniment rutier soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs azi noapte in zona parcului Regina Maria din Baia Mare.

Conform surselor citate de VasileDale.ro, neconfirmate inca oficial, la volanul unui bolid de 100.000 de euro ar fi fost un arhicunoscut patron din Baia Mare.

Sursele baiamare24.ro spun ca barbatul petrecuse la un botez in Baia Mare si ar fi urcat la volan, cu toate ca ar fi consumat bauturi alcoolice. Ajuns in zona Parcului Regina Maria acesta ar fi patruns pe interzis si s-ar fi oprit in cinci masini parcate regulamentar in zona.

ACTUALIZARE:

Politistii au stabilit ca duminica seara, in jurul orei 22.40, un baimarean de 33 de ani care a condus un autoturism pe strada Ferenczi Carol din Baia Mare, la intersectia cu strada Hollosy Simon a patruns pe un sector de drum unde accesul este interzis si a acrosat patru autoturisme parcate pe partea dreapta a directiei de deplasare, oprindu-se apoi in gardul unui imobil.

Intrucat conducatorul auto emana halena alcoolica si nu s-a reusit testarea acestuia cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i s-a recoltat o proba de sange in vederea stabilirii concentratie de alcool in sange, refuzand-o pe a doua.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

Sursa info: VasileDale.ro

Patron arhicunoscut in baia mare, cinci masini distruse
Citeste
3 tineri maramureseni, "spaima orasului". Au batut si talharit mai multe persoane
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.