Un copil a fost lovit de masina pe trecerea de pietoni, dupa care soferul a fugit

Un accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata in Baia Mare, in apropiere de scoala "Simion Barnutiu", pe bulevardul Republicii.

Potrivit primelor informatii, se pare ca un copil a fost lovit de un autoturism marca Mercedes Benz, de culoare rosie, chiar pe trecerea de pietoni. Socant este ca imediat dupa accident, soferul autoturismului a plecat in tromba fara sa stea pe ganduri. Copilul a fost transportat la Spitalul Judetean din Baia Mare, unde a ramas internat pentru ingrijiri medicale, scrie ActualMM.

In urma cu putin timp, mama copilului a publicat un mesaj in mediul online, in care cere ajutorul tuturor celor care ar putea stii cine e soferul care a fugit.
"Avem mare nevoie de cat mai multi oameni si prieteni care poate ne-ar putea ajuta. Azi dimineata fiul nostru a fost lovit de o masina asemanatoare cu cea din poza si culoarea la fel , a fost lovit pe trecerea de pietoni ,iar autorul a fugit de la fata locului fara macar sa ii acorde ajutor lasandul acolo ,acum fiul nostru este internat. Va rugam din suflet sa distribuiti iar daca cunoaste persoane cu masina asemanatoare sa ne anuntati", a scris femeia.

Stire in curs de actualizare.

ActualMM

Au furat tevi metalice ziua-n amiaza mare; tot atunci au si fost prinsi
Citeste
Politist, filmat in timp ce fumeaza in sediul politiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.