Un copac a cazut peste un muncitor in muntii gutai

Interventie contra-cronometru in muntii Gutai. Salvamontistii maramureseni, sprijiniti de un echipaj al Ambulantei Sighetu Marmatiei si de Politie s-au deplasat pe drumul Mara-Gutin, unde un muncitor a suferit un accident in timp ce lucra. Se pare ca un copac l-a lovit in cap.

Interventie era una dificila si datorita faptului ca incidentul s-a produs intr-o rapa.

Echipajul de prim raspuns al Salvamont Maramures s-a deplasat de urgenta la fata locului impreuna cu un echipaj al Ambulantei Sighet si un echipaj al Politiei.

Ajunsi in zona salvamontistii au constatat ca muncitorii si-au scos colegul ranit in drumul principal, tarandu-l prin padure vreo 30 de metri. "Nu au respectat indicatiile Salvamont. Ciudat este ca in astfel de cazuri nu se tine cont de sfaturile echipelor de salvare. Cei care intervin pun in pericol integritatea sau chiar viata celor accidentati" au transmis reprezentantii Salvamont Maramures.

Persoana accidentata a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta. El a fost predat cadrelor medicale de pe Ambulanta. Acestia l-au transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

credit foto – Salvamont Maramures

Duhovnicul Vasile Romul Pop, de la Manastirea Prislop, a plecat la Altarul cel Vesnic
Citeste
Cand se intalnesc titanii, pierde cel care "schioapata" mai mult
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.