Un borsean sustine ca a fost agresat de un politist de la biroul rutier borsa

Foto, video socante si informatii in exclusivitate de la Borsa. Acuzatiile sunt extrem de grave si sunt aduse unui politist de la Biroul Rutier Borsa al Politiei Nationale.


Un borsean sustine ca desi era pasager in autoturismul condus de prietena lui, politistul de la Rutiera l-ar fi imbrancit, lovit si i-ar fi rupt hainele. In apararea sa acesta ne-a furnizat imagini video inregistrate in noaptea de sambata spre duminica . B

arbatul sustine ca lucrurile nu se vor opri aici si ca va face plangere penala pe numele politistului la Parchetul din Baia Mare.

Va prezentam in integralitate mesajul primit de la cititorul nostru:

"O sa va trimit imagini cu reactia unui politist din Borsa, Maramures. Aseara eram in trecere cu prietena mea prin oras. Ea era la volan iar eu in dreapta. Ne-a oprit domnul Teofil Ivascu si a cerut actele prietenei mele. Apoi s-a dus in spatele masinii si eu m-am dat jos sa ii inmanez actele. Si asta deoarece dansul cand m-a vazut in dreapta nu a mai stat nici macar ca prietena mea sa ii inmaneze documentele. In momentul in care m-am dat jos din masina a inceput sa ma agreseze! Mi-a rupt geaca de pe mine, mi-a spart telefonul, mi-a rupt o bratara din aur . Dansul a umblat cu amenintari ca ori moare el ori mor eu.

De cate ori ies in oras fuge dupa mine cu masina politiei, cu girofarurile pornite. Fara sa fac nimic. Exact cum a facut si aseara cand mi-a vazut masina in oras, s-a intors dupa noi! Dansul are dusmanie pe mine de multa vreme si tot incearca sa ma atace si sa ma provoace sa il lovesc stiind ca am o condamnare cu suspendare de 2 ani si 4 luni.

Dupa ce m-a agresat si injurat dansul a spus ca ma duce la sectia de politie. L-am intrebat de ce. Atunci a inceput sa si mai tare sa traga de mine si sa ma impinga. Pana la urma m-am urcat in masina de politie. Acolo m-a amenintat ca ma duce la nebuni la Sighet pentru ca am vrut explicatii si motivul pentru care ma duce la sectie.

La sectie, domnul Teofil Ivascu s-a facut ca ploua, dandu-si probabil seama ca a gresit. Si a incercat sa ma impace. I-a facut prietenei mele un avertisment si a luat certificatul masinii spunand ca am folii pe geamuri. Doar ca dansul nici nu s-a uitat la masina si nici nu a cerut omologarea foliilor.

In concluzie vreau sa stiu motivul pentru care m-a agresat, atat verbal cat si fizic. La sectie nu a mai avut treaba cu mine. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat drumul si a chemat-o pe prietena mea sa ii inmaneze avertismentul. Deci pana la urma care a fost motivul? I-am zis clar ca daca are ceva personal cu mine sa rezolvam in afara serviciului pentru ca face hainele statului de ras. El a fost cel care perturbat linistea publica in Borsa facand circ fara motiv. Dansul nu ma suporta si incearca sa imi faca rau cand e imbracat in politist. Cand i-am spus ce daune mi-a facut mi-a raspuns ca "ai de primit fraiere!".

Conform informatiilor primite de la borsean in urma cu o luna de zile acelasi politist i-a suspendat permisul de conducere.
" Numai dansul stie are probleme cu multa lume din oras fara un motiv anume daca e necesar pot sa va aduc alte persoane care sa va confirme" sustine acesta.

Asteptam si o pozitie oficiala a IPJ Maramures referitoare la acest incident.
Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu imaginile video care sunt socante!

Moment unic la Vatican. Un roman in port popular a citit "Rugaciunea universala" la slujba de Florii tinuta de Papa Francisc
Citeste
Invatatura despre sfinti, in cadrul proiectului catehetic "Lasati copiii sa vina la Mine", la Manastirea Moisei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.