Un borsean este in echipa de organizare a unor evenimente de amploare din industria muzicala nationala si internationala

Borseanul Andrei Sovan face parte, in 2019, din echipa de organizare a unor evenimente muzicale de amploare.

In 11 mai, va avea grija, impreuna cu colegii sai de la YES AGENCY, ca reprezentantia Deliei in Baia Mare, in cadrul turneului "Acadelia", sa iasa impecabil. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor "Lascar Pana" din Baia Mare.

In intervalul 5-7 iulie, el va face parte din echipa de organizare a ceea ce se anunta a fi cel mai mare festival de rock din Romania.

La Resita vor evolua, printre altii, The Rasmus, Emir Kusturica, Udo, Doro, Alernosfera.

Pe dealurile Resitei, vor rasuna hituri pe care le fredonati in timp ce conduceti masina : "In the Shadows" si "First day of my life" ale trupei The Rasmus, sau "Flori de Mai" de la Alternosfera, vom avea spectacol total oferit de Emir Kusturica impreuna cu The Smoking Orchestra sau Alex Calancea, si participantii vor putea gusta rock adevarat cu legende cum sunt UDO si Doro sau Massive Wagons, acestia fiind doar cativa dintre artistii care si-au notat deja in calendar concertele din Poiana Golului.

CUSTOM Resita este povestea omului liber care simte si gandeste, care nu este ingradit de norme, care redescopera o noua legatura cu muzica de calitate si natura, deasupra unui oras industrial, care este in plin proces de CUSTOMizare.

CUSTOM Resita este un eveniment care nu tine cont de concurenta si nu este reticent fata de ea, din contra, o accepta ca upgrade de tara! Generatiile noi sunt "in vizor", incurajate de valori reale: parinti si parinti ai parintilor, generatii diferite la un loc, impartasind nu doar muzica, ci mai ales experienta, indiferent de trend, stil sau varsta. Va fi urcat un public urban intr-un mediu natural, inconjurat de activitati creative si trupe de rock care au creat istorie.

"Imbratisam si veneram ENERGIA care pulseaza prin multime si uneste intr-o armonie perfecta oameni care altfel nu s-ar fi cunoscut, FOCUL pe timp de noapte, inaltator si atractiv, ROCK-ul, o impletire de ritmuri si stiluri, acel AUTENTIC care pune in miscare doua elemente esentiale: mintea si sufletul. Impartasim cu voi curajul de a exprima o stare de moment si un sentiment de prietenie, o ideologie, o emotie, o cale, dorinta de CUSTOM, de schimbare, de a fi altfel", au detaliat organizatorii.

Au fost puse deja in vanzare biletele care au un pret special pana pe data de 30 martie: un abonament de trei zile – 180 lei redus de la 250 de lei, pretul intreg.

Mai multe detalii puteti afla de pe paginile de facebook si instagram ale evenimentelor

Programul vizitei sanctitatii sale papa francisc in romania
Citeste
Rectorul Academiei de Politie a plagiat aproape 70% din teza de doctorat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.