Un borsean din clanul butanu i-a lasat cu ochii-n soare pe politistii rutieri bucuresteni

Revenim cu informatii in exclusivitate referitoare la misiunea politistilor de la Brigada Politiei Capitalei in judetul Maramures. Misiune ca s-a sfarsit cu dosar penal IN REM sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala si neglijenta in serviciu. Asta dupa incidentul grav petrecut la Poienile de Sub Munte.

Cu o zi inainte ca politistii veniti din Capitala si judetele vecine Bucurestiului au actionat pe raza localitatilor Borsa si Moisei. In cele ce urmeaza va prezentam un incident petrecut pe raza orasului Borsa.

La un moment dat, conform informatiilor noastre, politistii bucuresti au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui vehicul de mare tonaj, o TATRA. Soferul acesteia a oprit fara probleme. Pana aici nimic deosebit. Cand s-au pus pe verificat, politistii au constat ca soferul nu detine permis de conducere pentru astfel de vehicule, ITP-ul era expirat, nu avea asigurare RCA valabila.

Soferul a fost identificat in persoana unui cunoscut membru al familiei Butanenilor, membri care au fost implicati in ultima vreme in numeroase scandaluri in zona orasului Borsa.

Surse noastre spun ca politistii i-au cerut sa predea numerele de inmatriculare. Acesta le-ar fi spus ca merge sa le dea jos, doar ca DUS A FOST. Se pare ca acesta a disparut fara ca politistii bucuresteni sa poata face nimic. S-ar fi urcat in masina de teren si a plecat, lasandu-i pe politisti cu ochii-n soare.

Ne intrebam doar daca in acest caz nu era necesar oare sa foloseasca armamentul din dotare, asa cum l-au facut ceva mai tarziu la Poienile de Sub Munte.

Probabil habar nu aveau politistii Brigazii Rutiere cu cine au de-a face. Le aratam noi mai jos:

IMAGINI IN PREMIERA NATIONALA: MACEL INTR-O BENZINARIE DIN BORSA. BATUTI CU TAPINELE

CITESTE REACTIA IPJ MARAMURES PENTRU BAIAMARE24.RO

La data de 19 iunie a.c., politistii au oprit pentru verificari un autovehicul condus pe strada A. I. Cuza din orasul Borsa. La volan a fost identificat un barbat de 49 de ani, din oras, care nu a putut prezenta politistilor documentele solicitate.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca barbatul in cauza nu detine permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte vehiculul la volanul caruia a fost depistat, si atat valabilitatea inspectiei tehnice periodice cat si cea a politei de raspundere civila a autospecialei conduse era expirata.

In cauza a fost intocmit dosar penal, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masuri legale. Totodata, pentru valabilitatea expirata a inspectiei tehnice periodice, pentru ca nu avea asupra sa documentele personale si pentru ca nu a respectat indicatiile politistului rutier de a ramane langa vehicul, barbatului i-au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, conform prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, iar ca masura complementara s-a dispus ridicarea placutelor de inmatriculare si suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile.

BATAIE IN BORSA: Doi tineri au batut un localnic intr-un bar

MAGISTRATII AU DECIS: DUPA CE AU LOVIT CU TAPITA, TREI DIN MEMBRII CLANULUI BUTANU AU FOST TRIMISI DUPA GRATII

 

Gospodarii si curti inundate, dupa o rupere de nori
Citeste
Festivalul National Concurs de Folclor ,,Ion Petreus"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.