Un bistritean de 18 ani, injunghiat de un barbat din maramures

In aceasta dimineata un tanar de 18 ani a fost injunghiat in zona inimii. Incidentul s-a petrecut in localitatea Bichigiu .
Acesta a fost gasit de catre echipajele medicale constient, cu mai multe plagi in zona inimii, dar si a gatului/capului.

Agresorul este un barbat de 42 de ani din Maramures. Totul ar fi pornit de la un conflict cauzat de consumul de alcool. Incidentul s-a produs in plina strada.

"La data de 12 noiembrie a.c., in jurul orei 05.00, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au fost sesizati prin S.N.U.A.U 112 despre faptul ca, in localitatea Bichigiu a avut loc o agresiune, in urma caruia, un tanar de 18 ani a fost ranit, fiind transportat la spital. In urma primelor verificari, politistii au stabilit faptul ca doi barbati ar fi consumat bauturi alcoolice impreuna, dupa care, in urma unor neintelegeri avute, unul dintre acestia, in varsta de 42 de ani, din localitatea Budesti, judetul Maramures, l-ar fi lovit cu un cutit pe celalalt, in varsta de 18 ani. In urma altercatiei, maramureseanul a plecat de la fata locului, fiind depistat la scurt timp de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, la liziera unei paduri din localitate. Agresorul a fost condus la sediul Politiei pentru audieri, iar la fata locului, politistii Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc evenimentul", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ BN, Crina Sirb.

Sursa Bistriteanul.ro

2019, in Baia Mare
Citeste
Dans sportiv. Sportivii de la Prodance 2000 au cucerit trei medalii de aur si s-au calificat in trei finale la Concursul Ranking "Cupa Potaissa" de la Turda
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.