Un biciclist a fost lovit de masina in zona Romanita

ACCIDENT LA RECEA   Un accident de circulatie grav a avut loc in urema cu putin timp pe Drumul National 1C, pe raza localitatii Recea. Potrivit primelor informatii, in urma accidentului a rezultat o victima.

Un biciclist a fost accidentat de catre soferul unei autoutilitare marca Peugeot. Momentan nu se cunosc detalii despre cum s-a petrecut accidentul. Biciclistul a fost preluat de catre un echipaj al SAJ Maramures iar in acest momente primeste ingrijiri medicale.

 

Actualizare:

 

"Azi dimineata, la ora 08.10, pe DN1C, intre localitatile Recea si Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu ranirea usoara a unui biciclist. Din primele cercetari efectuate de politisti s-a stabilit ca doua  autoutilitare care circulau pe directia Baia Mare – Somcuta Mare s-au ciocnit fata – spate pe fondul nerespectarii distantei de siguranta in mers de catre conducatorul vehiculului din spate. In urma coliziunii, autoutilitara din fata a fost proiectata pe contrasens unde a acrosat un barbat in varsta de 60 de ani care circula regulamentar pe bicicleta, pe directia Lapusel – Baia Mare. Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Toate persoanele implicate in accident au fost testate cu aparatul etilotest si s-a constatat ca niciuna nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice", se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

 

ActualMM

Biciclist lovit de o masina la recea
Citeste
Vital executa lucrari de reparatii pe mai multe strazi din Baia Mare
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.