Un batranel de 75 ani nu stia cum sa ajunga acasa

Saptamana aceasta are o semnificatie aparte pentru fiecare dintre noi. Pentru politistii baimareni, Saptamana Mare a inceput cu mai multe activitati organizate pentru prevenirea raspandirii virusului. O atentie deosebita a fost acordata cu precadere persoanelor varstnice, carora politistii le-au venit in sprijin si le-au inmanat declaratii tipizate si masti de protectie. Totodata le-au reamintit ca cel mai bine pentru ei este sa nu paraseasca locuintele si sa apeleze la membrii familiei pentru cumparaturi.

O parte dintre seniori au fost surprinsi, altii au considerat gestul politistilor firesc in aceasta perioada, dar si unii si altii le-au multumit politistilor pentru grija manifestata.

Un caz aparte a fost cel al unui barbat de 75 de ani, care a iesit din casa sa isi scoata pensia si sa isi faca cumparaturi, iar politistul care l-a oprit a observat ca acesta nu se simte foarte bine. Batranul a recunoscut ca e tare obosit si nu stie cum va ajunge acasa.

Agentul de politie i-a oferit o masca, i-a luat cele doua plase de cumparaturi si l-a ajutat sa ajunga in siguranta acasa. Imaginile nu au fost surprinse de vreun aparat de fotografiat, dar gandurile bune, de respect si pretuire, venite din partea barbatului, i-au facut ziua mai buna colegului nostru.

Dincolo de sfaturi sunt gesturile, iar acum batranii au nevoie mai mult ca oricand de noi! Nu uitati de documentele prevazute de Ordonantele Militare, de intervalul orar de deplasare si iesiti doar pentru urgente si pentru strictul necesar!

Comenteaza cu Facebook

foto, video
Citeste
Beat si cu itp-ul expirat a ajuns cu masina intr-un gard
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.