Un barbat sustine ca a fost batut de politisti fara motiv. Oamenii legii spun ca a refuzat legitimarea si era agresiv

CAZ DIFICIL IN BAIA MARE Un baimarean a fost pus la pamant si incatusat in aceasta seara de politistii baimareni. Acesta a sustinut cu tarie, alaturi de sotia sa, ca ar fi fost si agresat de oamenii legii. Numai ca politistii spun ca ranile pe care le avea erau dintr-un accident rutier in care fusese implicat in 17 ianuarie 2020, tot in Baia Mare.

Conform primelor informatii baimareanul se deplasa alaturi de sotie dinspre cartierul Hatvan spre cartierul Sasar. Conform acestuia in zona Azilului de Noapte ar fi vazut cum un barbat este impins de politistii locali. El sustine ca a sunat la 112 si a anuntat politia despre incident. Numai ca nu a ramas la fata locului, ci si-a continuat deplasarea spre cartierul Sasar, scrie VasileDale.ro

Echipajul de politie l-a contactat telefonic cand a ajuns la locul sesizat initial, pentru a fi audiat. Baimareanul spune ca le-a spus ca este in zona unui non stop de pe bulevardul Unirii din Baia Mare, motiv pentru ca echipajul de politie s-a deplasat acolo.

Acolo conform barbatului ar fi fost pus la pamant si incatusat de echipajul de politie, fara niciun motiv, bagat in masina politiei si dus la sediu. Ba mai mult, el sustine ca ar fi fost si lovit.

De cealalta parte, politistii baimareni spun ca nu a fost batut si ca a refuzat sa se legitimeze si a devenit agresiv. Motiv pentru care, conform noii legislatii intrate in vigoare, a fost imobilizat si a fost dus la sediul politiei pentru declaratii. Ba mai mult, ranile pe care le avea pe corp ar fi fost produse intr-un accident in care a fost implicat pe data de 17 ianuarie in zona Garii CFR din Baia Mare.

Sursa: VasileDale.ro

Unde vor fi amplasate aparatele radar vineri, 7 februarie, pe drumurile din Maramures
Citeste
Trei localitati din Maramures raman fara apa din cauza lipsei de energie electrica
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.