Un barbat si o femeie, la volan cu peste 1

Un barbat de 54 de ani, domiciliat in comuna Rona de Sus, care a condus in stare avansata de ebrietate, a provocat un accident de circulatie cu pagube materiale. Mai exact ieri, 08 septembrie, in timp ce conducea autoturismul pe raza localitatii Costiui, barbatul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat in coliziune fata-spate cu un autoturism parcat regulamentar in afara partii carosabile. Din fericire nicio persoana nu a fost ranita.
Politistii au constatat ca barbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat, astfel ca a fost condus la Spitalul Sighetu Marmatiei pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Un alt dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului a fost intocmit de politisti sambata seara.
In jurul orei 22.20 a fost oprit pentru verificari un autoturism condus pe D.N. 17C, pe raza localitatii Sacel. La volan a fost identificata o femeie de 34 ani, din localitate, iar in urma testarii acesteia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Femeia a fost condusa la Centrul Medical de Permanenta Dragomiresti, unde i-au fost prelevate doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
In ambele cazuri se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea acestora sa fie dispuse masuri legale.


116 autovehicule oprite duminica pentru control de politistii Serviciului Rutier

Duminica, 08 septembrie, politistii Serviciului Rutier Maramures au desfasurat o ampla actiune pe drumurile publice din judet, pentru depistarea si sanctionarea abaterilor comise de participantii la trafic.

In doar patru ore, respectiv intre orele 14.00 – 18.00, politistii au oprit pentru verificari 116 autovehicule. In urma activitatilor din teren, politistii au aplicat 85 de sanctiuni contraventionale, dintre care 56 au fost pentru depasiri ale limitelor legale de viteza. Valoarea amenzilor aplicate a depasit suma de 36.000 de lei.

De asemenea, politistii au retinut patru permise de conducere, toate pentru viteza excesiva.

Un roi de albine, aparut din senin, i-a speriat pe baimareni
Citeste
Un roi de albine a bagat spaima in baimareni, in zona Pietei Izvoarele
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.