Un barbat si-a injunghiat fosta partenera de viata

Un incident socant s-a petrecut in dimineata zilei de joi, 21 martie, in Sighetu Marmatiei.

Un barbat in varsta de 34 de ani si-a injunghiat fosta partenera de viata, apoi a disparut. Femeia, de 29 de ani, se afla sub ingrijiri medicale la Centrul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal, iar agresorul este cautat de politie.

Actualizare 1 – IPJ Maramures

"In urma cu scurt timp, la Sighetu Marmatiei, o femeie a fost injunghiata in gat, la domiciliu. Banuitul este in custodia politiei. Victima are mai multe leziuni si se afla la spital", spun reprezentantii IPJ Maramures.

Actualizare 2

Conform unor martori, dupa ce a fost atacata, femeia s-a deplasat cu cutitul infipt in piept la Spitalul Municipal. Medicii spun ca starea ei este grava, avand patru plagi prin injunghiere in gat si in piept.

Actualizare 3

Din nefericire, femeia injunghiata azi dimineata a murit cu putin timp in urma. Ea a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Baia Mare si din cauza multiplelor rani a murit pe masa de operatie.

Actualizare 4

In urma tragediei au ramas pe drumuri doi copilasi. Cei de la DGASPC Maramures au intrat pe fir pentru a gasi o solutie pentru copilasi.

Doua fete s-au luat la bataie in parcul mara din baia mare
Citeste
Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.