Un barbat s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

Un suicid a avut loc in jurul orei 11.30, in cartierul sighetean Independentei. Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a ales sa isi puna capat zilelor.

Acesta s-a aruncat in gol de la etajul patru al unui bloc. La fata locului au ajuns echipajele medicale, insa nu au mai putut face nimic pentru salvarea barbatului. Criminalistii au inceput o ancheta, pentru a stabili care sunt circumstantele in care a avut loc tragedia. Barbatul nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa isi justifice gestul extrem.

"Azi, la ora 11.30, o femeie din Sighetu Marmatiei a sesizat politia prin SNUAU 112 despre faptul ca o persoana s-a aruncat de la etajul IV al unui imobil situat pe strada Independentei din municipiu.

Din pacate, datorita leziunilor suferite, barbatul a decedat. Politistii au stabilit ca este vorba de un sighetean de 39 de ani, care a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs incidentul", a declarat Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Crin CALAUZ

Zeci de spargeri la pont din case si apartamente
Citeste
Depistat de politisti in timp ce transporta ilegal material lemnos
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.