Un barbat din viseu de sus, prins de politisti baut la volan

Politistii rutieri depisteaza zilnic persoane care urca la volan in stare de ebrietate. De fiecare data intocmesc dosar penal atunci cand concentratia de alcool depaseste 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Fiind asociat cu un comportament riscant, consumul de alcool trebuie eliminat atunci cand urmeaza sa conduceti autovehicule pe drumurile publice. In caz contrar, riscati sa produceti accidente de circulatie, sa raniti persoane, sa va pierdeti libertatea, sa va pierdeti dreptul de a conduce!

Cel mai recent caz a fost inregistrat de politistii din Dragomiresti azi-noapte, la ora 01.05, in cadrul unei actiuni organizate pe D.J.186.

Acestia au oprit pentru verificari un autoturism condus de un barbat de 41 de ani din Viseu de Sus. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de peste 0.90 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Centrul de Permanenta Dragomiresti unde i-au fost prelevate probe de sange.

Pe numele lui politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa propuna masuri legale.

Actiune pentru prevenirea accidentelor de circulatie

Miercuri, 23 ianuarie, politistii orasului Borsa au organizat o actiune pentru prevenirea accidentelor de circulatie si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

In intervalul orar 12.00 – 16.00 , politistii au oprit mai multe autoturisme care se deplasau pe strazile de pe raza orasului. Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 5800 lei si au ridicat un certificat de inmatriculare.

Politistii maramureseni atrag inca o data atentia cu privire la respectarea legislatiei in domeniul rutier si recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera preventiva de condus si sa respecte indicatiile politistilor rutieri aflati in trafic.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.

Consecinte ale contrabandei din Maramures: unul cercetat, altul incarcerat
Citeste
Prins in flagrant in timp ce transporta tigari ascunse intr-un geamantan
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.