Un barbat din ulmeni a furat traverse de lemn, doi baimareni, bunuri din supermarket

Ieri dimineata, in jurul orei 10.00 politistii au fost sesizati ca in cursul noptii, persoane necunoscute au sustras 10 traverse din lemn, care se aflau pe rambleul caii ferate intre statiile C.F. Ulmeni Salaj – Benesat.
Activitatile desfasurate cu operativitate de politisti au dus la identificarea unui tanar de 33 de ani, din orasul Ulmeni, banuit de comiterea faptei.
Prejudiciul, in valoare de aproximativ 3000 de lei, a fost recuperat si restituit partii vatamate. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Dosare penale intocmite de politistii baimareni dupa ce au identificat doi tineri care au sustras bunuri din supermarketuri

Ieri, 28 ianuarie, politistii din cadrul Politiei municipiului Baia Mare au intervenit la doua furturi comise in sediul unor societati comerciale. Prima fapta a fost sesizata in jurul orei 11.30, dupa ce agentul de paza a retinut un tanar care a sustras bunuri din centrul comercial situat pe bulevardul Bucuresti din municipiu. Asupra acestuia au fost gasite un hanorac si o pereche de pantaloni.
A doua fapta a fost sesizata in jurul orei 19.00. Un tanar a vrut sa plece din centrul comercial situat pe strada Victoriei fara a achita un ceas de mana si un set de inele, pe care le-a luat de pe rafturi.
In ambele cazuri prejudiciile au fost recuperate iar tinerii sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de furt, urmand a fi dispuse masuri legale.

Si judecatorii Tribunalului Maramures au pus roba-n cui
Citeste
Barbat din Sisesti, retinut de politistii baimareni dupa ce a fost depistat de doua ori, in cursul aceleiasi seri, conducand in stare de ebrietate
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.