Un barbat din suciu de sus a murit strivit sub un buldoexcavator

S-a intamplat in aceasta dimineata, in Agriesel, la limita cu judetul Maramures. Barbatul a fost prins sub buldoexcavator, in timp ce executa unele lucrari. Elicopterul SMURD a sosit in sprijin.

Un echipaj SAJ B2 si elicopterul SMURD au fost solicitate in localitatea Agriesel, comuna Tarlisua.

"E vorba de niste maramureseni, de la o firma din Maramures. Fac ceva lucrari acolo, chiar la limita dintre judete. Nici nu stiu exact daca sunt pe zona noastra sau la ei. Nu stiu exact daca faceau ceva la padure sau ceva drum. Stiu doar ca nu sunt bistriteni cei ce lucreaza, si nici barbatul prins sub buldoexcavator. Dar am inteles ca ar fi decedat barbatul", a declarat, pentru Bistriteanul.ro, Vladut Purja, primarul comunei Tarlisua.

"Echipajul SAJ si elicopterul SMURD au ajuns la locul interventiei. Vom reveni cu informatii", a explicat, pentru Bistriteanul.ro, Ciprian Pacurar din cadrul SAJ BN.

UPDATE

"Politistii cerceteaza imprejurarile in care un barbat in varsta de 64 de ani, din judetul Maramures a decedat. Conform verificarilor efectuate de politisti la fata locului, a rezultat faptul ca in aceasta dimineata, in jurul orei 10:30, un barbat care manevra un buldozer a pierdut controlul acestuia, cel mai probabil din cauza terenului alunecos, ar fi incercat sa sara, dar a fost prins sub utilaj. In urma accidentului, din pacate, barbatul a decedat. A fost identificat de politisti ca fiind in varsta de 64 de ani, din Suciu de Sus, judetul Maramures. Continua cercetarile in acest caz politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru- Rares, urmand a fi stabilite toate imprejurarile in care a avut loc evenimentul", transmit reprezentantii IPJ BN.

sursa: Bistriteanul.ro.

Pentru zeci de apartamente, drusal-ul a adus doar un tomberon
Citeste
Peste 1.400 de sanctiuni contraventionale aplicate saptamana trecuta de politistii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.