Un barbat din Maramures a fost retinut de politisti

BANCOMAT EXPLODAT IN ARAD   O a treia persoana suspectata ca a fost implicata in explozia unui bancomat din Arad, in urma careia au fost furati peste 400.000 de lei, a fost retinuta de politisti. Suspectul este un barbat de 31 de ani din Maramures, care ar fi fost complicele barbatului si femeii prinsi deja in acest caz.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au retinut o a treia persoana banuita de implicare in explozia bancomatului din municipiul Arad, se arata intr-un comunicat de presa transmis, marti, de Politia Judeteana Arad, potrivit Observator.tv.

"In urma investigatiilor efectuate, a fost identificat si depistat un barbat de 31 de ani, din judetul Maramures, care in noaptea de 13/14 ianuarie a.c., impreuna cu alti doi complici, ar fi provocat explozia unui bancomat, de pe raza municipiului", scrie in comunicat.

Barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Arad cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat.

In urma cu doua saptamani, un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti intrucat ar fi furat bani dintr-un bancomat din Arad, dupa ce au provocat o explozie care a distrus ATM-ul. Ei sunt suspectati ca au incercat un furt similar la Timisoara, iar in urma unor perchezitii, anchetatorii au gasit mai multe instrumente folosite in acest scop.

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale Arad au facut, atunci, trei perchezitii in judetul Arad, la locuintele unor persoane banuite de furt calificat si distrugere, anunta Politia Romana.

Aici au fost descoperite si ridicate mai multe instrumente de spargere, doua butelii de oxigen si acetilena, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, si un cablu electric cu electrosoc, confectionat artizanal.

In urma investigatiilor a reiesit ca, in perioada 6 – 14 ianuarie, persoanele vizate ar fi incercat sa sustraga bani dintr-un ATM din Timisoara, iar in 14 ianuarie ar fi furat 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, in urma provocarii unei explozii care a distrus ATM-ul.

 

Sursa: Observator.tv

Tumora de 1.5 kilograme, operata cu succes la Spitalul Judetean "Dr. Constantin Opris"
Citeste
Masinile noi din UE vor trebui dotate obligatoriu cu dispozitive care limiteaza viteza incepand cu 2022
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.