Un barbat din bocicoiu mare a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe bicicleta

Ieri, 14 ianuarie, in jurul orei 16.00, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Sarasau au fost sesizati prin SNUAU 112 ca o persoana a fost ranita dupa ce cazut de pe bicicleta cu care se deplasa.
La fata locului a fost identificat un barbat de 44 de ani, din Bocicoiu Mare, iar din verificarile efectuate s-a stabilit ca acesta s-a ranit dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut de pe bicicleta cu care se deplasa.
Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest constatandu-se ca avea o alcoolemie de 1.25 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Perseverenta in continuarea actiunilor pentru combaterea accidentelor – amenzi de peste 10 000 de lei aplicate de politisti in cateva ore la Sighetu Marmatiei

Actiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere si ranirea unor persoane continua. Ieri a fost organizata o astfel de actiune la Sighetu Marmatiei. Politistii din municipiu au desfasurat activitatile in colaborare cu reprezentanti ai Registrului Auto Roman Maramures.

Intre orele 10.00-13.00 si 14.00-17.00 au fost oprite pentru verificari mai multe autoturisme iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 41 de sanctiuni contraventionale.
Valoarea amenzilor a depasit suma de 10 000 de lei. De asemenea, ca masura complementara, au fost retinute trei certificate de inmatriculare.

Baut bine, a ajuns la spital dupa ce a cazut rau cu bicicleta
Citeste
Accident cu victima incarcerata in cavnic, in apropierea partiilor de schi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.