Un barbat din barsana si-a recuperat utilajul agricol de 6


Politistii din Barsana, impreuna cu cei de la Postul Comunal de Politie Nimigea, au efectuat azi o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat din judetul Bistrita Nasaud, cercetat de politistii maramureseni pentru abuz de incredere.
La inceputul saptamanii trecute, politistii Postului Comunal Barsana au fost sesizati de un localnic despre faptul ca un barbat din comuna Nimigea, judetul Bistrita Nasaud, cu care incheiase un acord privind transportul unui utilaj agricol, refuza sa i-l restituie.
In urma verificarilor efectuate, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz de incredere, iar Judecatoria Dragomiresti a emis un mandat de perchezitie domiciliara.
In urma perchezitiei, politistii au identificat utilajul agricol care face obiectul cauzei penale, un tractor de 6.500 de euro si au dispus ridicarea acestuia si predarea catre partea vatamata.
Actiunea a beneficiat de sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Bistrita Nasaud.
Politistii continua cercetarile, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse masuri legale.

Tanara de 26 de ani, prinsa in flagrant in timp ce oferea mita politistilor
Citeste
Consiliul Judetean Maramures si Camera de Comert si Industrie solicita Guvernului masuri ferme pentru relansarea economiei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.