Un barbat de 93 de ani din Olt s-a sinucis pentru ca nu mai suporta batranetea

NEMAIINTALNIT  Un batran din Olt s-a spanzurat pentru ca nu mai suporta varsta inaintata. Barbatul de 93 de ani a fost gasit atarnand in streang chair de catre fiul sau, alaturi de care locuia de mai bine de 15 ani. Vecinii spun ca batranul le spusese ca nu mai suporta batranetea si ca vrea sa-si ia viata.

Batranul s-a dus in gradina locuintei sale si s-a spanzurat de un nuc cu o sfoara de nailon folosita pentru legarea balotilor de paie. Fiul acestuia a fost cel care l-a dat jos din streang, apoi a anuntat autoritatile. Medicii de pe ambulanta nu au putut decat sa declare decesul, relateaza evenimentdeolt.ro.

"Am fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 93 de ani, din comuna Ipotesti, a fost gasit spanzurat in gradina casei sale. In urma cercetarilor, politistii au constatat ca pe cadavru nu sunt urme de violenta, cu exceptia santului de flexiune din jurul gatului, specific spanzurarii. Moartea nu este suspecta, iar cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului", a declarat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

Batranul nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa-si explice gestul, insa vecinii spun ca acesta nu mai suporta batranetea si ca uneori zicea ca vrea sa-si puna capat zilelor.

 

Sursa info si foto: evenimentdeolt.ro

Crina Fiorela Chilat, candidat PSD pentru Parlamentul European, de vorba cu angajatii din mediul privat
Citeste
Inundatiile au afectat 26 de localitati. Drumuri si poduri distruse, case inundate
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.