Un barbat de 34 de ani a murit dupa un accident teribil pe strada Vasile Lucaciu

ACCIDENT MORTAL IN BAIA MARE De fiecare data cand, din diferite motive, incalcam vreo regula de circulatie, consecintele pot fi dramatice. Din pacate, inca o persoana si-a pierdut viata in accident rutier.

Conform informatiilor se pare ca soferul autoturismului Honda ar fi intors fara sa se asigure, incalcand marcajul dublu continuu.

Martorii sustin ca soferul autoturismului VW circula cu viteza in aceeasi directie si l-a izbit in plin pe barbatul care a efectuat manevra de intoarcerea, scrie VasileDale.ro.

In urma impactului violent, Honda a fost proiectata pe trotuar intr-un autoturism Fiat parcat regulamentar. Barbatul de la volanul autoturismului Honda a ramas incarcerat.

Martorii au precizat ca acul vitezometrului autoturismului VW inmatriculat in Germania a ramas blocat la 100 km/ora.

La doar 34 de ani, soferul din autoturismul acrosat in aceasta dupa-amiaza pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare a decedat.

Primele verificari efectuate de politisti au relevat ca acesta ar fi incercat sa intoarca autoturismul pe care-l conducea, incalcand marcajul longitudinal continuu, in momentul in care a fost surprins si acrosat de un alt autoturism condus cu viteza.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor in care s-a produs tragedia.

Foto: Cornel Matei

O ora au taiat pompierii masina pentru a salva viata unui barbat incarcerat pe vasile lucaciu langa pompieri
Citeste
Reglementari privind suportarea din bugetul Ministerului Sanatatii a unor tratamente in strainatate sau la unitati medicale private din tara
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.