Un barbat de 31 ani salvat patru vieti

DA pentru VIATA! O alta zi in care suferinta intalneste speranta, in care 4 romani vor putea primi o noua sansa la viata prin transplant, de aceasta data la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare.

Sincere condoleante, multumiri si profund respect familiei unui tanar de 31 de ani din Baia Mare care si-a gasit puterea de a face gestul altruist pentru donarea de organe si a acorda altor oameni necunoscuti o sansa la viata.

Maramureseanul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut iar familia a fost de acord cu prelevarea. Transplantul de inima se va face la Targu Mures. Din cate se stie va receptorul va fi o femeie a carui fiu a primit o inima noua in urma cu doi ani. Rinichii vor fi transplantati la Cluj Napoca, iar ficatul la Bucuresti.

Multumim echipei de coordonare de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Dr. Constantin Opris" Baia Mare, formata din Dr. Andrei Muresan, kdp si Dr. Adriana Stoicovici, coordonator de transplant, care a facut posibil sa apara speranta in sufletul altor 4 oameni. Este prima prelevare de organe de anul acesta la Baia Mare. Apreciem implicarea conducerii acestei unitati sanitare in sustinerea si dezvoltarea Programului National de Transplant.

Respect si recunostinta pentru munca tuturor echipelor medicale implicate in aceasta lupta pentru viata. Transplantul inseamna VIATA!

Comenteaza cu Facebook

L-a prins pe autorul unei duble crime si a fost declarat politistul anului in Maramures, apreciat si in Satu Mare
Citeste
Program de vizita restrictionat la spitalul judetean de urgenta "dr
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.