Un barbat beat s-a aruncat pe jos in mijlocul unei strazi din centrul orasului si a refuzat sa se ridice

Un incident mai ciudat s-a petrecut in zona Centrului civic din municipiul Sighetu Marmatiei in seara zilei de 21 noiembrie a.c., in jurul orei 18:00.

Un barbat s-a aruncat pe jos pur si simplu in mijlocul drumului in fata supermarketului "Carrefour" si a refuzat sa se ridice.

Nu stim care sunt motivele care au stat la baza deciziei de a se arunca in mijlocul drumului, insa este cert ca barbatul era in stare avansata de ebrietate. Norocul sau a fost ca niciun autovehicul nu a trecut peste el iar trecatorii au sunat la 112 pentru a anunta incidentul.

La fata locului a sosit o ambulanta pentru a-l ridica pe barbat, insa acesta era necooperant, refuzand sa se ridice. Ulterior a sosit un echipaj de Politie, care l-a ridicat pe barbat si l-a pus in ambulanta, fiind ulterior transportat la Spitalul municipal Sighet, unde, cel mai probabil, va petrece noaptea la sectia de psihiatrie, unde va avea timp sa se trezeasca.

Sursa Sighet247

URGENT. O viata depinde de sangele donat de noi
Citeste
Sorina Pintea : "Este o diferenta intre a vorbi pentru a minti si a face ceea ce trebuie pentru cei care chiar au nevoie"
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.